Новий проєкт Laba Group — Vocabulaba (Вокабулаба): бізнес-англійська для тих, хто хоче працювати в міжнародних компаніях | Бізнес школа Laba (Лаба)
Для відстеження статусу замовлення - авторизуйтесь
Введіть код, який був надісланий на пошту Введіть код із SMS, який був надісланий на номер
anastasiiasytar@gmail.com
Код дійсний протягом 2 хвилин Код з SMS дійсний протягом 2 хвилин
Ви впевнені, що хочете вийти?
Сеанс завершено
На головну

Пошук

Зміст

Новий проєкт Laba Group — Vocabulaba: бізнес-англійська для тих, хто хоче працювати в міжнародних компаніях

Ненудна англійська для фінансистів, HR, проджектів та інших спеціалістів.

cover-6478703732cba824439880.png

З 2015 року Laba Group запустили близько 400 курсів для бізнесів та фахівців від junior-рівня до топменеджменту. Станом на 2023 компанія випустила понад 90 тис. студентів і стала лідером онлайн-освіти у Східній Європі. 

За цей час у Laba Group відкрилися:

— Laba — міжнародна бізнес-школа

— SKVOT — онлайн-школа креативних професій

— robot_dreams — IT-школа про machine learning та data science

— ELVTR — онлайн-школа в США з курсами від експертів із Google, Netflix та Mastercard

А в червні 2023 року компанія запускає проєкт Vocabulaba — онлайн-курси бізнес-англійської для фінансистів, проджектів, маркетологів, HR та інших фахівців.

Що таке Vocabulaba

Повномасштабна війна підштовхнула український бізнес активніше заглядати на західний ринок. Тепер багатьом українцям треба спілкуватися з закордонними колегами однією мовою. Спеціалісти, які хочуть будувати кар'єру в США та Європі, також мають не просто говорити англійською, але й знати лексику своєї сфери. 

Тому Laba Group створила проєкт Vocabulaba — онлайн-курси бізнес-англійської. 

Назва Vocabulaba народилася всередині креативної команди Laba. Вона максимально неформальна та без офіційності, що притаманна курсам бізнес-англійської на ринку. Натомість Vocabulaba асоціюється з легкістю та зацікавленістю, а також поєднує ключові акценти:

Vocabulary + Business + Laba = Vocabulaba

Vocabulaba допоможе прокачати професійний вокабуляр, вловити мовні нюанси своєї спеціальності. І нарешті вільно заговорити англійською з клієнтами, партнерами та колегами.

Концепт бізнес-курсів Vocabulaba

Vocabulaba не навчає англійської з нуля, як у школі. Група вже матиме рівень B1/B2, а також розуміння своєї сфери — фінансів, HR, проджект-менеджменту, маркетингу, etc.

Vocabulaba — це ненудна англійська, яку можна використати вже зараз у професії. Основний акцент курсів — на soft-скілах та практиці.

Студенти потраплять до максимально відкритого бізнес-ком’юніті, де можна не соромитися своїх помилок. Це про нетворкінг, можливість практикуватися з колегами зі сфери та отримати фідбек від профі у своїй справі.

На курсах студенти навчаться:

  • складати cover letter під час пошуку роботи 
  • проходити співбесіду
  • домовлятися зі стейкхолдерами
  • проводити презентації
  • захищати бюджети та проєкти

Для кого курси Vocabulaba

Це фахівці, які понад рік працюють у своїй сфері та вже гарно розуміються на бізнес-контексті. Вони знають, як презентувати новий проєкт, але не можуть зробити це англійською, бо бракує практики.

Онлайн-курси Vocabulaba будуть цікаві менеджерам міжнародних компаній та кандидатам, які хочуть потрапити в інтернаціональну команду.

Портрет потенційної студентки Business English для HR: 

Працює HR-менеджером в українському продуктовому стартапі. Онбордить нових співробітників та займається брендом роботодавця для кращого позиціювання компанії на ринку. 

Любить спілкуватися з людьми, гуляє з собакою у вільний час. Щоб стати HR, проходила курс в одній з українських онлайн-шкіл. Також Юля любить подорожувати й відносно вільно спілкується на загальні теми.

Але компанія, де працює Юля, росте, виходить на нові ринки, тож потрібно розмовляти з новими колегами, проводити зустрічі та презентації англійською.

Юля розуміє, що для неї це класний челендж, і вирішує піти на курси, щоб підтягнути HR-англійську та враховувати різні культурні особливості команди.

Ось тут їй і стане в пригоді курс бізнес-англійської для HR.

Хто викладатиме у Vocabulaba

На кожному курсі Vocabulaba буде два лектори — Business English Teacher і спеціаліст із міжнародної компанії.

  • Business English Teacher. Ці викладачі мають 10+ років досвіду викладання англійської, експертизу в корпоративній освіті, вони навчають С-level executives та розуміють бізнес-специфіку.
  • Запрошений спеціаліст потрібної сфери. Це синьйори у своїй сфері, які постійно практикують бізнес-англійську на зустрічах із клієнтами, стейкхолдерами та C-level. 

    Вони — експерти у своїй галузі (HR, маркетинг, фінанси, etc.) та працюють на керівних посадах у великих світових корпораціях — Microsoft, Ubisoft, Deloitte, Coca Cola. Це HRD, CMO, CFO, що мають міжнародні сертифікації таких бізнес-програм, як CEIBS MBA, MBA-освіту в університетах рівня Kingston University та IIB (International Institute of Business).

    Запрошені спеціалісти будуть ділитися зі студентами кейсами. Наприклад, як англійською скласти стратегічне планування бюджету, приймати інвестиційні рішення, прокомунікувати топменеджменту корпоративні та HR-зміни.

Формат, ціна та вимоги до студентів

Перший курс Vocabulaba «Business English для фінансистів» запускається 27 червня. Також команда вже розробляє програми для HR та проджектів. 

Це онлайн-навчання на 3,5 місяці, де в кожного курсу — модульна програма. Тобто всі заняття розділені на блоки — з Business English teacher та спеціалістом із досвідом у своїй сфері.

Всього на кожному курсі буде 3 групи по 10 учасників. Студенти зможуть обирати групу, поки є місця, — дві вечірні та одна ранкова.

Також для кожного потоку будуть спільні для всіх груп заняття з запрошеним експертом потрібної сфери — один раз на два тижні.

Всі заняття — інтерактивні. Кожна група буде:

  • обговорювати презентації та відеокейси (наприклад, онбордингу та офбордингу, презентації показників та фінансового стану компанії)
  • проходити квізи й тести
  • робити спільні практичні завдання (наприклад, як фінансисту розробити OKR на рік або як кандидату пройти job interview в міжнародну компанію)
  • розбирати рольові кейси (наприклад, типові помилки HR під час співбесіди)
  • робити домашні завдання у форматі відеопрезентації (наприклад, презентувати себе та свій продукт)

Перевіряти ДЗ буде як Business teacher, так і запрошений спеціаліст.

Перш ніж купити курс, кожен учасник пройде тест на 7 хвилин, щоб визначити свій рівень англійської. Якщо студент успішно склав тест і готовий придбати курс, на нього чекає бонус: урок із викладачем Vocabulaba, щоб додатково чекнути свій рівень.

Всі навчальні матеріали команда Vocabulaba підбирала на основі освітніх трендів та актуальних програм, тому кожен курс — унікальний.

Після навчання студенти отримають сертифікат Laba та постійний доступ до всіх навчальних матеріалів в особистому кабінеті — відео, шаблонів, презентацій, тестів, оформлених словників.

Всі напрацювання можна буде одразу використовувати в роботі. І головне — студенти забудуть про дискомфорт під час щоденних мітингів з іноземними колегами чи співбесіди в міжнародну компанію.

Вартість курсів: від $700 до $900.

Бажаєте отримувати дайджест статей?

Один лист з найкращими матеріалами за місяць. Підписуйтесь, аби нічого не проґавити.
Дякуємо за вашу підписку!